Tonciu si Mitea se despart dupa ce bruneta a marturist ca a avut o aventura cu un fotbalist de la Dinamo

8

Cand toata lumea credea ca pana la urma vor face pasul cel mare, Andreea Tonciu si fotbalistul Niki Mitea se pare ca nu vor merge la altar. Cel putin nu in viitorul apropiat, intrucat bruneta ar fi hotarat sa se desparta de sportiv, anunta Libertatea.ro. Vestea vine la doar cateva ore dupa ce a aparut informatia ca a avut o relatie cu Cristi Pulhac.

La inceputul lui 2007, Andreea Tonciu a avut o aventura de cateva luni cu fotbalistul lui Dinamo Cristi Pulhac, desi acesta avea o iubita oficiala, fotomodelul Alexandra Enachescu.

Tonciu a venit intr-o emisiune tv in care a marturisit ca a fost indragostita de Pulhac: “Cand l-am cunoscut pe Cristi Pulhac, nici macar nu stiam ca este fotbalist. Am fost impreuna doua luni si jumatate, din ianuarie. Nu mi-a trecut prin cap ca are pe cineva, pentru ca tot timpul imi spunea cat ma iubeste si ma suna nonstop. Si eu ma indragostisem de el, de aceea mi-am pus trei strasuri pe un dinte, la fel ca numarul lui de pe tricou”.

Tonciu, care a devenit ulterior iubita lui Nicolae Mitea, a povestit si cum s-a despartit de Pulhac: “Cand am aflat de Alexandra, mi-a spus ca s-au despartit si ca nu mai are nici o treaba cu ea. Ba mai mult, a tinut sa-i cunoasca si pe parintii mei. M-a mintit pe fata si acum nu vreau sa mai aud de el. Cu Alexandra, nu am nimic, este o fata buna si nu as vrea sa creada despre mine ca fur barbatii altora. De Cristi m-am despartit la inceputul lunii martie, pot oricand sa dovedesc ca am fost impreuna pentru ca am pastrat toate mesajele de la el”.