Tom Cruise va juca in continuarea filmului ”Jack Reacher”

  3

  Actorul american Tom Cruise isi va relua rolul din filmul „Jack Reacher: Un glont la tinta/ Jack Reacher” intr-o continuare a acestui lungmetraj care va fi produsa de Paramount Pictures si Skydance Productions, informeaza contactmusic.com.

  Tom Cruise a interpretat personajul Jack Reacher in thrillerul de actiune omonim, lansat pe marile ecrane in 2012.

  Filmul a avut la baza romanul „One Shot”, publicat in 2005 de scriitorul britanic Lee Child. Jack Reacher a devenit apoi personajul principal dintr-o franciza literara.

  Potrivit site-ului Deadline.com, un alt roman din aceasta serie scrisa de Lee Child va fi ecranizat de Paramount Pictures in colaborare cu Skydance Productions.

  Noul film va avea la baza romanul „Never Go Back”, care a fost publicat in luna septembrie. Acesta este cel de-al 18-lea volum din seria „Jack Reacher”.

  In noul roman, Jack Reacher se intoarce in baza militara din Virginia in care a fost antrenat, pentru a se intalni cu o buna prietena, Susan Turner, devenita intre timp comandantul acelei baze.

  Cand ajunge la destinatie, el afla ca Susan a fost arestata si este acuzat de o crima comisa cu 16 ani in urma. Totodata, Jack Reacher afla ca a avut un copil cu o femeie misterioasa.

  Problema este ca Jack nu isi aminteste niciunul dintre cele doua evenimente si se foloseste de abilitatile sale speciale de investigator militar pentru a-si spala numele si pentru a o gasi pe Susan.

  Cele doua companii de productie cauta in prezent un scenarist pentru noul proiect, intrucat Christopher McQuarrie, scenaristul si regizorul primului film, va fi ocupat in perioada urmatoare cu filmarile de la cel de-al cincilea opus al francizei „Misiune: Imposibila”.

  Filmul „Jack Reacher” a fost considerat un semiesec de casa, intrucat a obtinut incasari de doar 80 de milioane de dolari in America de Nord, dar a fost salvat de box office-ul international si a obtinut in cele din urma incasari mondiale de 218,3 milioane de dolari.