Te-ai uitat la animatia momentului „Frozen”? Uite cum arata in realitate Elsa si Anna!

15

Animatia Frozen s-a transformat intr-un adevarat fenomen mondial, iar povestea emotionanata a celor doua surori a cucerit atat atentia copiilor, cat si a adulti din intreaga lume. Cine este de fapt in spatele celor doua personaje.

Cele mai in voga desene animate ale momentului au adus in prim plan povestea unei printese curajoase, care s-a aventurat intr-un drum lung si periculos prin munti, pentru a-si gasi sora, a carei putere miraculoasa de a transforma totul in gheata doar cu o singura atingere a condamnat-o la singuratate, fiind acuzata ca a provocat o iarna eterna in regatul lor.

Daca Elsa si Anna sunt personajele principale ale productiei Disney, vocile din spatele lor apartin unor cunoscute actrite, care au acceptat sa dea viata in acest fel celor mai in voga printese ale momentului.

Idina Menzel si Kristen Bell nu sunt la prima colaborare de acest gen, insa chimia dintre personalitatea lor si personajele interpretate au transformat povestea celor doua printese intr-o productie absolut cuceritoare.

 

Chiar daca pana acum cele doua actrite nu au mai fost implicate in proiecte de acest gen, succesul de care s-au bucurat in urma interpretarii acestor roluri, va fi cu siguranta unul dintre motivele pentru care actritele vor fi deschise si pe viitor unor astfel de colaborari.