Taylor Swift s-a facut bruneta. Iata ce bine arata!

69

Prima schimbare de look la care a apelat tanara vedeta a muzicii country a fost aceea de a-si taia parul lung si a-l aranja sub forma unui bob lung, usor ondulat, care sa ii incadreze fata mai bine, anunta perfecte.ro

Marea transformare a venit insa pentru un rol cinematografic. Mai exact,Taylor va aparea bruneta in pelicula „The Giver”.

In varsta de 24 de ani, artista a facut aceasta miscare indrazneata pentru productia SF care urmeaza sa se lanseze in SUA si nu regreta ca a incercat sa arate altfel. Mandra de reusitele ei muzicale, ea incearca acum sa cucereasca si Cetatea Filmului si va aparea in filmul SF alaturi de nume importante ca Jeff Bridges, Brenton Thwaites, Meryl Streep, Katie Holmes si Alexander Skarsgård.

In posterele promotionale, Taylor etaleaza o coafura pana la umeri, bruneta, aranjata in bucle lejere. Tanara artista priveste fix spre camera si, cu toate ca fotografia este gandita in alb-negru, o fasie colorata trece chiar prin fata ochilor ei albastri.

„Arata destul de infricosator asa”, „Mie mi se pare ca e mai frumoasa cu par inchis la culoare”, „Si eu cred ca o avantajeaza mai bine nuanta decat blondul acela plictisitor”, au scris numai cativa dintre fani la vederea pozelor.