Tatal lui Victor Slav o face praf pe Bianca Dragusanu: Am fost indignat

5

Tatal lui Victor Slav nu a mai suportat umilintele la care este supus fiul sau si a acceptat sa faca declaratii despre mariajul esuat cu Bianca Dragusanu.

Parintele vedetei de televiziune a precizat ca si el a crezut in nora sa, si el si sotia lui au crezut ca Bianca s-a schimbat si ca este decisa sa isi faca o noua viata.

„Noi suntem rezervati, e mai bine sa isi rezolve singuri problemele pentru ca pana la urma au format o familie. Ne-a cam pacalit pe toti, inclusiv pe parintii ei! are un stil, e si asta o calitate. Acum ne-am convins si noi. Pe langa informatiile din presa, ne-am dat si noi seama de anumite lucruri. Educatia data de noi lui Victor a fost cam „proasta”, i-am invatat sa aiba incredere in oameni, sa fie cinstiti, sa respecte omul. Lucrurile astea nu prea mai au valoare. Oamenii sunt asa cum sunt si poti sa cazi usor intr-o capcana. El a cazut intr-o capcana. De fapt, noi toti am cazut”, a spus tatal lui Victor pentru WOWbiz.

„Pana la urma ne-a pacalit si pe noi! Victor e foarte rezervat, mai ales cand are probleme. A crezut ca poate rezolva singur, dar nu a reusit. A vorbit mai multe cu sora lui. I-a spus ca are probleme si ca nu stie cum sa le rezolve”, a explicat el.

Domnul Slav a spus ca fiul sau este decis: nu ii mai acorda nicio sanse sotiei sale.

„Ne-a asigurat ca nu se mai pune problema impacarii. A zis: Am discutat o data, am zis-o si la televizor, nu mai are rost sa vorbim despre asta”, a spus barbatul.
Cum s-a simtit cand a aflat de escapada Biancai la Paris, cu Cristea? „Rusine nu mi-a fost, am fost indignat! Am tratat-o ca pe copilul nostru de fiecare data”, a declarat Slav senior.

„Victor cand intra intr-o relatie, acolo ramane si nu face prostii”, si-a laudat el fiul. Tatal lui Victor Slav a dezvaluit ca vedeta de televiziune gasise schimbul de SMS-uri dintre Bianca si Adi Cristea si abia apoi a inceput el sa se converseze cu Anda Adam pentru ca aveau anumite probleme mai vechi de rezolvat.