Tamas a inceput anul cu ”dreptul”. Uite cu cine s-a batut intr-un restaurant din Predeal!

22

Fotbalistul si-a petrecut Sarbatorile cu familia, acasa la Brasov. In prima zi a noului an, Tamas a mers la restaurantul complexului Belvedere din Predeal, impreuna cu niste prieteni.

Lautari, muzica de „corason”, atmosfera, spritul bun, o seara agreabila care nu anunta uriasul scandal ce a urmat. La un alt separeu, se afla  un grup numeros de machedoni, printre care Marius Ianuli, team-manager-ul Stelei, alte rude ale lui Gigi Becali, dar si ale lui Constantin Hagivreta, afaceristul al carui nume apare si in „Dosarul Camatarilor”, dupa ce acestia l-ar fi amenintat pentru neplata dobanzilor unei datorii.

Revenind la incidentul de la Predeal, totul ar fi pornit de la o dedicatie data de Marius Ianuli: „Pentru Gabi Tamas, melodia Steaua e numai una”. Fostul dinamovist a digerat greu glumita si a contraatacat si el cu mai multe dedicatii in care a mentionat ca, indiferent unde ar juca, ramane „caine” pana la moarte. Chiar daca pe moment lucrurile nu au degenerat, spre finalul serii, scandalul a aparut, parca, din senin. Tamas si apropiati de-ai lui Hagivreta s-au intalnit pe holul restaurantul, au avut un schimb de replici, transformat imediat intr-o bataie in toata regula. De aceasta data, repriza de box nu a mai avut acelasi deznodamant ca si in cazul Pancu, iar Tamas a iesit sifonat din incaierare, cu multiple rani si echimoze la nivelul capului. In cele din urma, spiritele s-au calmat, dar fotbalistul a plecat acasa serios avariat.