Sylvester Stallone sperie iubitii fiicelor sale. Uite ce le face!

9

Actorul american Sylvester Stallone a dezvaluit in emisiunea de televiziune prezentata de Jay Leno ca obisnuieste sa se foloseasca de aspectul fioros al mercenarului Rambo, un personaj pe care l-a jucat in patru filme de actiune, pentru a-i speria pe potentialii iubiti ai fiicelor sale.

Potrivit dailymail.co.uk, starul francizei „Rocky” a dezvaluit, joi, in emisiunea „The Tonight Show” prezentata de Jay Leno ca se foloseste de un alt personaj celebru din filmografia sa, Rambo, pentru a se asigura ca baietii care vor sa devina iubitii fiicelor sale se vor purta frumos cu acestea.

Celebrul actor, in varsta de 67 de ani, are trei fiice – Sophia, in varsta de 16 ani, Sistine, in varsta de 15 ani si Scarlet, in varsta de 11 ani.

Cu ocazia acestui interviu, starul american a spus: „Ma duc sa le deschid cand suna la usa, purtand pe cap o bentita si un cutit de macelar in mana. Apoi le spun: «Voi veni dupa tine. Daca le atingi, il atingi pe Rambo!»”.

Marturisind ca este foarte protector cu cele trei fiice ale sale – pe care le are cu sotia sa, Jennifer Flavin -, Sylvester Stallone i-a dezvaluit, totodata, lui Jay Leno ca are si o gluma preferata pe care ii place sa o spuna fiicelor sale atunci cand ele ii pun intrebari despre regulile intalnirilor cu baietii.

Actorul spune ca singura intalnire acceptabila in casa lui este aceea cu un fruct: „Vrei o intalnire? Ce zice de o intalnire cu o pruna?”.

Rambo, personajul interpretat de Sylvester Stallone in patru lungmetraje, lansate pe parcursul a peste doua decenii, este un mercenar extrem de bine inarmat, ce poate fi recunoscut imediat datorita musculaturii sale impresionante si a unei bentite pe care o poarta pe cap.

Sylvester Stallone a devenit celebru cu un alt personaj, acela din franciza „Rocky”, si va interpreta din noul rolul unui boxer care incearca sa revina in ring, in filmul „Grudge Match”.

In acest film, ce va fi lansat in Statele Unite ale Americii pe 25 decembrie, Sylvester Stallone va urca in ring impotriva unui alt actor celebru, Robert De Niro, care va interpreta tot un pugilist in varsta. Filmul „Taurul furios”, cu Robert De Niro in rolul principal, este un alt lungmetraj devenit clasic in universul peliculelor despre boxul profesionist.