Suma COLOSALA data de Chris Martin de la Coldplay pe un desen al lui Banksy

8

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a platit 657.440 de dolari pentru un desen realizat de artistul stradal Banksy, la o licitatie ce a avut loc in timpul galei „Help Haiti Home”, un eveniment de caritate organizat de actorul Sean Penn sambata, la Los Angeles.

Gala de caritate a fost organizata in beneficiul familiilor afectate de puternicul seism care a devastat statul insular Haiti in 2010, informeaza femalefirst.co.uk.

Chris Martin i-a invins in acea licitatie pe actorii Bette Midler si Kevin Bacon. Desenul pe care l-a cumparat reprezinta un balon in forma unei inimi rosii, acoperita cu plasturi albi.

Solistul trupei Coldplay a fost insotit de sotia sa, Gwyneth Paltrow, la evenimentul organizat de Sean Penn la hotelul Montage din Beverly Hills.

Chris Martin nu a fost insa singura vedeta generoasa sambata seara, intrucat prezentatorul de televiziune Anderson Cooper a platit 1,4 milioane de dolari pentru o sculptura alcatuita din 65 de pistoale vechi care i-au apartinut lui Sean Penn.

Printre invitati s-au aflat nume sonore de la Hollywood, precum Julia Roberts, Michael Douglas si Idris Elba, iar oaspetii au apreciat un concert sustinut de grupul U2 si au petrecut pana duminica dimineata la ora locala 06.00.

Gala a generat incasari totale de 6 milioane de dolari pentru organizatia de caritate J/P Haitian Relief Organisation infiintata de Sean Penn pentru haitienii afectati de acel seism devastator din 2010.