Suferinta Minodorei. Are interzis la sex pentru o luna!

8

Cand zicea ca a scapat de toate belelele si va ajunge sa aiba in sfarsit silueta mult visata in urma operatiei pe care si-a facut-o in urma cu doua zile, Minodora a primit o veste neasteptata. Ea a fost instiintata ca ii este interzis contactul sexual vreme de o luna, perioada in care corpul sau va fi vazut doar de medicul Kasem si asistentul lui, care ii va face unele proceduri post operatorii de recuperare.

Dupa lupte intense, zeci de ore petrecute la sala si nopti in care s-a culcat cu burta goala, Minodora a reusit ceea ce unii credeau ca-i imposibil. Minodora a slabit 30 de kg, iar acum si-a facut o operatie complexa de remodelare corporalaArtista a topit 30 kg ajungand sa pacaleasca acul cantarului care, de la 98 de kg, indica acum o greutate de 69 kg. Dar cum 30 kg nu sunt de ici de colo, iar pierdea lor a lasat urme adanci pe corpul Minodorei, vergeturi, piele lasata si alte probleme inestetice la nivelul abdomenului, cantareata s-a decis sa apeleze la un specialist, la medicul Kasem Abu Bakr. Medicul Kasem a remodelat abdomenul Minodorei eliminand surplusul de piele si intervenind cu laser acolo unde a fost cazulSaptamana acesta, esteticianul a intervenit si a remodelat-o, pacienta facand patru operatii intr-una singura, dupa cum ne-au declarat sursele noastre. „I s-a facut abdominoplastie pentru a elimina marele surplus de piele, liposculptura cu laser in zona abdominala, flancuri si coapse, lifting de coapse pentru a elimina surplusul de piele la nivel de coapse interioare, si eliminarea cicatricilor vechi si problematice de pe abdomen cu ramfortarea structurii musculare abdomonale”. Inainte sa intervina, medicul i-a aratat pacientei in ce zone o sa intervinaAstazi, cand stia ca ar fi trebuit sa se externeze, si era mai fericita ca niciodata ca pleaca acasa la sotul ei, Minodora a fost „lovita in moalele capului”, cand medicul a instiintat-o ca acesta nu are voie sa o atinga sau sa intretina relatii sexuale cu ea. Minodora a slabit cu ajutorul nutritionistilor si sportului

„Pacienta domnului Kasem va trebui sa respecte unele indicatii post-operatorii. Are interdictie la activitatea sexuala si efort accentuat, asta timp de o luna, dar se poate misca, poate canta, poate sa se prezinte in public in mod profesional chiar incepand de saptamana viitoare. Totodata, asa cum se intampla in cazul interventiilor de acest fel, ea va veni saptamanal la tratament cu laser pentru a grabi recuperarea, va respecta medicatie post operatorie si va evita efortului accentuat”, ne-au declarat cadrele medicale din echipa doctorului Kasem.