Sticle in cap si BATAIE la nunta lui Calin Popescu Tariceanu! VIDEO

53

Bataie la nunta lui Calin Popescu Tariceanu, doi dintre paparazzi au provocat au fost retinuti pentru 24 de ore dupa ce au luat la bataie un angajat de la Palatul Ghika, apoi deranjati ca erau filmati, paparazzii i-au batut si pe mai multi jurnalisti.

Doi dintre cei patru paparazzi care au provocat o bataie la nunta fostului premier Calin Popescu Tariceanu au fost retinuti, duminica dimineata, pentru 24 de ore. Unul dintre ei a fost purtator de cuvant al echipei Steaua. Cei doi vor fi dusi la Parchet, unde politistii vor cere mandat de arestare pentru 29 de zile.

Audierile in acest caz se desfasoara cu mare dificultate greu, pentru ca paparazzii nu vor sa recunoasca agresiunile pe care le-au produs.

Intregul scandalul a inceput atunci cand un paparazzi l-a lovit in cap cu o sticla pe unul dintre angajatii de la Palatul Ghika, acolo unde a avut loc petrecerea de nunta a lui Calin Popescu Tariceanu. Initial, reprezentantul Palatului Ghika a incercat sa mascheze agresiunea.

Dupa miezul noptii, totul a degenerat. Deranjat ca unul dintre operatori a filmat scandalul, doi paparazzi care bausera au sarit la bataie. Au tabarat cu pumnii asupra cameramanilor. Unul dintre cameramanii batuti a ramas fara dinti.

Politistii au venit la fata locului, dar i-au potolit cu greu pe agresori. Patru paparazii au fost dusi la sectia 7 de Politie, pentru audieri. La sectia de politie au ajuns, pentru declaratii, si jurnalistii care au fost martori la bataie, dar si angajatul de la Palatul Ghika.

Cameramanul agresat a avut nevoie de asistenta medicala.

Sursa: rtv.net