Stefan Banica, luat tare peste picior de manelistii Adi de la Valcea si Dan Bursuc

4

Invitat de dimineata la Magic FM, alaturi de Liana Stanciu, Stefan Banica Jr a reusit sa intre in gura solistilor de manele dupa ce a declarat ca “in benzinarii se gaseste muzica de calitate, insa trebuie date la o parte CD-urile cu manele”! Ei bine, Adi de la Valcea si producatorul Dan Bursuc il fac varza pe Banica!

Stefan Banica jr a reusit sa-i enerveze rau pe manelisti, azi dimineata la radio, dupa ce a declarat ca CD-urile cu manele trebuie date la o parte in benzinarii!

Gasiti muzica foarte buna in benzinarii, trebuie doar sa cautati. Dati CD-urile de manele la o parte si gasiti niste discuri surprinzator de frumoase”, a spus Banica la Magic FM. Aceasta declaratie i-a facut pe Adi de la Valcea si pe Dan Bursuc sa ia foc!

Este foarte jignitor sa vina o astfel de declaratie de la Banica! Nu ma asteptam sa faca astfel de afirmatii, mai ales ca nici el nu produce o muzica de calitate! Daca afirmatiile acestea veneau de la un mare artist, un cantaret de blues sau jazz mai intelegeam, dar cand el produce un kitsch de muzica ma deranjeaza sa se ia de alte stiluri. Eu cred ca muzica lui trebuie data la o parte din benzinarii”, ne-a declarat Adi de la Valcea.

La fel de transant si de afectat de declaratia lui Banica este si “tatal manelelor”, producatorul Dan Bursuc

“Banica n-ar fi trebuit sa spuna asta, mai ales ca este minoritar de-al nostru si face parte din etnia noastra! Ma dezamageste, mai ales ca tatal lui canta muzica lautareasca. Si noi tot asta cantam, muzica lautareasca, doar ca este pe ritmuri mai moderne! Eu l-am cunoscut si i-am cantat lui Stefan Banica Senior si era un mare admirator al etniei din care facea parte si ii placea mult muzica noastra. Pe de alta parte, nu este corect sa-i indemni pe consumatori ce se aleaga iar un magazin trebuie sa satisfaca toate cerintele. Mi se pare ca Stefan Banica jr a fost foarte rautacios cu aceasta declaratie! E loc pentru toata lumea pe piata”, ne-a declarat si Dan Bursuc. sursa: wowbiz.ro