Sotii Beckham au vandut palatul Beckingham. Uite ce super casa si-au luat!

8

Sotii David si Victoria Beckham au vandut celebra lor resedinta, denumita „palatul Beckingham”, din comitatul Hertfordshire, si au cumparat o casa cu patru etaje in centrul Londrei, pe care au platit 40 de milioane de lire sterline (47,9 milioane euro), informeaza express.co.uk.

Noua locuinta a sotilor Beckham are, potrivit presei britanice, doua camere pentru pantofii Victoriei Beckham, plasme TV rezistente la apa in toate salie de baie si un garaj subteran.

Resedinta londoneza are si un salon de coafura, o sala de sport si un sistem audio complex, care permite difuzarea muzicii in orice camera prin intermediul unui telefon mobil sau al unei tablete.

Potrivit presei, sotii Beckham vor cheltui alte 5 milioane de lire sterline suplimentare pe aceasta proprietate, pe care au cumparat-o dupa ce si-au vandut conacul din comitatul Hertfordshire cu 12 milioane de lire sterline (14,3 milioane euro).

„Au lucrat la alcatuirea unui plan de cand David s-a retras din fotbal. Noua lor casa reprezinta un proiect – si un loc pentru copii, mai ales pentru Harper. Aceasta va fi casa copilariei sale, in care isi va forma amintiri, de care isi va aminti cand va fi mai mare”, a spus o sursa pentru The Sun.

David Beckham, in varsta de 38 de ani, si Victoria, in varsta de 39 de ani, au impreuna patru copii – Brooklyn, in varsta de 14 ani, Romeo, in varsta de 11 ani, Cruz, in varsta de opt ani, si Harper, in varsta de doi ani.

Copiii vor ocupa tot etajul al doilea, la care exista mai multe dormitoare si sali de baie.

Etajul al treilea este rezervat oaspetilor, iar la ultimul etaj se afla o mica gradina pentru copii.

Proprietatea are si un tunel pe care echipa de securitate intentioneaza sa il foloseasca pentru a transporta familia Beckham, fara ca membrii acestia sa fie vazuti, la o adresa secreta.