Sotia lui Andrei Gerea, ministrul Economiei a bagat divort, dar s-a razgandit la putin timp! Vezi care a fost motivul!

35

Sotia lui Andrei Gerea, ministrul Economiei, a bagat divort de acesta, motivul fiind ca nu putea primi o mostenire cat timp era maritata cu politicianul.

Andrei Gerea, pe atunci deputat, nici nu calcase stramb, nici nu facuse vreun lucru care sa o supere pe sotia acestuia. Miza divortului era, insa, strict financiara. Mai precis, sotia actualului ministru trebuia sa intre in posesia unei averi consistente, iar divortul obligatoriu.

1hop

Ayten Guler a explicat ca trebuia sa primeasca de la rudele ei din Turcia o mostenire consistenta, insa, pentru a se intampla acest lucru, trebuia sa divorteze. Femeia spunea, citata de o publicatie din Arges, ca rudele ei nu au iertatat-o ca s-a casatorit cu un barbat care nu era de religie musulmana, si ca i-au pus aceasta conditie pentru a primi banii, precizand ca la momentul maritisului a facut un compromis.

1mot2

Sotia ministrului Economiei mai spunea ca daca procedurile vor fi greoaie, va renunta la divort, si implicit la mostenire. Ayten a tinut si sa precizeze ca mariajul cu sotul ei merge bine, si ca este fericita alaturi de acesta, cei doi avand doua fetite.

Au ramas impreuna

In 2010, atunci cand a avut loc primul termen la Judecatoria Pitesti, Ayten Gerea si-a retras actiunea, iar procesul s-a suspendat. Judecatorii au constatat un mai tarziu ca actiunea introdusa de sotia actualului ministru al Economiei s-a perimat.

1mot3

La scurt timp dupa ce Ayten si-a retras cererea, Andrei Gerea declara, citat de ziarulancheta.ro, ca lucrurile s-au rezolvat.

„Ne-am impacat, sa spunem asa, desi nu a fost vorba despre nicio cearta intre mine si sotia mea. Atunci cand sotia mea a intentat divortul, a recurs la acest gest pentru a primi o mostenire din partea familiei sale din Turcia. A primit acea moştenire”, spunea Gerea.

Sursa: cancan.ro