Sorin Brotnei vrea sa se lase de muzica. Uite motivul!

7

Dupa destramarea trupei Akcent, Sorin Brotnei si-a canalizat toata atentia asupra casei de discuri pe care o detine cu Mihai Gruia. Desi fanii ii cer sa se relanseze in muzica, este foarte posibil ca artistul sa se lase definitiv de cantat.

In luna august, baietii de la Akcent uimeau fanii si, deopotriva, intreaga suflare muzicala, anuntand ca formatia se destrama si fiecare o va lua pe cont propriu, din punct de vedere profesional.

Daca Adrian Sina pregateste o relansare in forta, Sorin Brotnei s-a ocupat in ultimele luni de casa de discuri pe care o detine impreuna cu fostul lui coleg de la Akcent, Mihai Gruia, si nu se gandeste deocamdata sa se intoarca pe scena:

Primesc sute de mesaje din partea fanilor, care imi cer sa ma intorc la muzica, sa ma relansez si sa urc din nou pe scena. Pana acum m-am ocupat de cariera altora, precum a prietenului meu, Bogdan Vladau. Nu stiu daca am sa mai cant vreodata, am sa gandesc la asta foarte bine in perioada sarbatorilor. Momentan, trebuie sa ma ocup cat mai mult de casa de productie„, a declarat Sorin Brotnei, pentru CANCAN.ro. De altfel, Sorin se afla in proces cu Adrian Sina, fostul sau coleg din trupa Akcent, insa nu crede ca ar mai putea canta in formula care l-a consacrat:

Avocatii mei se ocupa de problemele legate de trupa Akcent, iar instanta va decide ce se va intampla. Oricum, nu cred ca vom continua impreuna, in formula in care am cantat timp de 12 ani„, ne-a mai spus artistul.

sursa: cancan.ro