Sore in pericol sa nu mai ramana la ”Dansez pentru Tine” din cauza unei raceli severe

14

Alerta maxima la “Dansez pentru tine”! Una dintre cele mai indragite concurente din competitie, Sore Mihalache este foarte racita si abia mai poate sa se antreneze! Cantareata se afla sub tratament medical si spera ca starea ei de sanatate sa nu o afecteze in concursul de maine seara!

Sore este racita si se trateaza la greu cu medicamente

De vreo doua zile, Sore acuza grave probleme de sanatate! Cantareata este foarte racita si sta numai pe ceaiuri si medicamente, pentru ca vrea sa il ajute pe partenerul ei de la “Dansez pentru tine” sa isi realizeze visul! Nu conteaza cum se simte, ci pentru ea important in acest moment este ca George Trascau sa ajunga cat mai departe in competitie, daca se poate sa si castige marele trofeu!

Cantareata si George, partenerul ei de la „Dansez pentru tine”Surse din preajma frumoasei cantarete sustin ca ea strange din dinti si nu renunta la antrenamente! Desi se simte rau si ia pastile cu pumnul, Sore nu se da batuta si spune ca va concura si cu temperatura, si cu dureri de cap, numai sa duca dansurile pana la capat cat mai bine! De altfel, cantareata este si recunoscuta ca o luptatoare de toti cei angrenati in competitie si nimeni nu concepe ca ea sa nu fie cea mai buna si vineri seara, asa cum s-a intamplat si in editia anterioara! In plus, si George, partenerul sau incearca sa o ajute in aceasta perioada si are grija de Sore ca ochii din cap! Doar sunt un cuplu, fireste in…concurs!