Solcanu in pragul unei depresii majore dupa ce a fost dat afara de la Acasa Tv

6

Mircea Solcanu a facut, probabil, greseala vietii lui atunci cand a postat pe Facebook mesajul la adresa familiei lui Ionut Anghel, care, de altfel, l-a costat si jobul de la Acasa TV.

Nimeni nu a inteles de ce Mircea Solcanu, un personaj pitoresc din showbiz-ul romanesc a scris ca doreste moartea fratelui lui Ionut. Iesirea neasteptata si extrem de dura are, se pare, legatura cu traumele pe care Solcanu le-a trait in copilarie.

Putina lume stie ca viata lui Solcanu a fost extrem de grea. Cand avea doar patru ani, parintii lui Mircea au divortat, insa inainte ca mama prezentatorului sa ia decizia de a rupe mariajul, baietelul de atunci a trait niste experiente de o violenta iesita din comun. Vedeta a povestit cu mai multi ani in urma cum tatal lui o abuza fizic pe mama sa, chiar in fata lui.

“Imi amintesc ca inca mai aveam patutul acela cu grilaje in care dormeam deci aveam cam 4 ani. Stiam ce urmeaza dupa felul in care venea acasa. Ne uitam pe geam cand urma sa vina tata acasa si in functie de clatinatura stiam daca va fi scandal sau nu va fi scandal. Cum urmaresti prognoza meteo asa stateam eu si sora mea la geam si stiam daca va fi sau nu cu bataie. Intra in casa, nu cred ca se schimbau 2-3 vorbe si incepea bataia”, a povestit Mircea.

Solcanu a rememorat si momentul in care mama lui a sarit pur si simplu pe geamul apartamanetului in care locuia, pentru a scapa de furia barbatului ei. „Mama mea a escaladat geamul, a sarit pe geam… Ala a fost cel mai urat moment din toate bataile, acela cand ea a sarit pe geam. Din momentul cand el a inceput sa o bata pe mama eu nu i-am mai spus tata, i-am spus Solcanu…”, a mai spus Mircea.Prof dr Florin Tudose a analizat starea de sanatate a lui Mircea Solcanu

WOWbiz.ro a luat legatura cu prof. dr. Florin Tudose, seful Clinicii de Pshihiatrie de la Spitalul Municipal pentru a explica daca exista cu adevarat o legatura dintre copilaria lui Solcanu si modul in care se comporta astazi. „Eu am mai declarat si inainte, acest om este grav bolnav si sufera din cauza unor traume din copilarie. A fost abuzat fizic si poate chiar si sexual. Atunci cand spune ca ar vrea sa moara un copil, este de fapt razbunarea lui, o razbunare pe lume. Iesirea lui in mod public cu acel mesaj a dezvaluit de fapt o patologie care este foarte periculoasa. Solcanu trebuie sa ceara asistenta psihologica, pentru ca ceea ce are el nu se rezolva cu medicamentatie. Din punctul meu de vedere, postul tv a facut ceea ce trebuia sa faca atunci cand i-a luat emisiunea. Pentru ca doar el este responsabil pentru ceea ce a declarat. Nu poti sa spui asa ceva, in strainatate se face puscarie pentru asa ceva”, a declarat Florin Tudose pentru WOWbiz.ro.