Soc printre manelisti. Florin Salam s-a pocait!

7

Anchetat de DIICOT ca ar fi consumat droguri, Florin Salam si-a intors viata la 180 de grade, in ultimele saptamani. Brusc, manelistul a devenit mult mai retras, a facut curatenie printre prieteni si s-a apropiat si mai mult de Divinitate, conform cancan.ro.

Nu s-ar fi asteptat in veci, insa, luna trecuta, Florin Salam a primit o lovitura teribila: a fost chemat in fata procurorilor si anchetat intr-un dosar de trafic de droguri si de instigare la consum. Chiar in ziua in care s-a prezentat la DIICOT, Florin a acordat un interviu pentru CANCAN.ro in care a recunoscut ca a consumat substante interzise, insa nu acum, recent, ci in urma cu mai mult ani, imediat dupa decesul sotiei.

Salam a jucat rol de calugar, intr-un videoclip

Salam a jucat rol de calugar, intr-un videoclip

Desi pare un barbat extrem de puternic, experienta din fata procurorilor s-a dovedit a fi una traumatizanta, pentru manelist. De cateva saptamani, comportamentul lui s-a modificat radical, iar pentru apropiatii lui acest lucru este lesne, de observat: “L-a schimbat mult. Nu mai vorbeste cu oricine. E mai distant, mai retras, a facut curatenie in jurul lui. Si-a selectat prietenii”, a povestit o sursa din anturajul lui Salam, pentru CANCAN.ro. De atunci, si-a concentrate si mai mult atentia asupra proiectelor profesionale, fanii fiind cei care reusesc sa-i ofere energia, dar si sa-i redea zambetul pe buze:

Iniante de concerte sta retras, in culise. Cu trupa lui sau cu oamenii foarte apropiati. Se comporta natural, mancam, bem, vorbim, radem. Publicul il iubeste enorm si asta inseamna mult pentru el. La el la concerte se epuizeaza biletele cu cel putin cateva zile inainte”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Salam a inceput sa se fereasca de oameni, in ultima vreme

Salam a inceput sa se fereasca de oameni, in ultima vreme

Si, cum omul la necaz se apropie si mai mult de Dumnezeu, iata ca asta s-a intamplat si in cazul lui Salam: “E foarte credincios si de cand cu scandalul s-a apropiat si mai mult de Dumnezeu. Iniante de concerte se inchina si se roaga. Este mai credincios decat noi toti. Eu il cunosc bine si e un om bun, milios, cu suflet mare”, a mai spus sursa noastra.