Soc la Hollywood. Taye Diggs divorteaza dupa o casnicie de 11 ani

4

Un nou divort in randul actorilor de la Hollywood a socat presa mondena, mai ales ca ei erau un exemplu de familie fericita.

Cu toate ca au fost casatoriti de 11 ani si au si un copil, Taye Diggs si Idina Menzei s-au despartit definitiv, iar din nefericire pentru fiul lor, nu in cele mai bune relatii. Actrita a decis sa rupa casnicia, care durase peste un deceniu, in momentul in care a aflat ca sotul a inselat-o cu o dansatoare exotica, potrivit TMZ, citat de romaniatv.ro.

Inedit este faptul ca Taye Diggs avea deja numeroase antecedente privind viata sa extraconjugala, ultima chiar in vara acestui ani, atunci cand a aparut intr-o fotografie in timp ce se afla in bratele altei femei decat sotia intr-un bar din Los Angeles.Mai mult, el nu a negat informatiile, ci le-a confirmat.

Chiar si asa, ultima picatura care a umplut paharul a avut loc recent si sotia nu a mai vrut sa il ierte, motiv pentru care a parasit caminul conjugal. Cu toate ca vor continua sa isi creasca impreuna copilul, cuplul nu va mai forma o familie.