Soc in lumea mondena. Serghei Mizil sufera de o boala incurabila

22

Serghei Mizil, în vârstă de 60 de ani, trăieşte de mulţi ani cu o tumoră la creier ce nu poate fi operată. Deşi a făcut numeroase radiografii şi tomografii nici un medic nu a avut curaj să îl opereze, aşa că Serghei s-a obişnuit să trăiască cu această tumoră care uneori îi provoacă mari dureri de cap.

De altfel, chiar Serghei a afirmat în numeroase rânduri că nu poate să facă puşcărie deoarece suferă de o boală incurabilă.

”Şi dacă ar vrea aştia să mă închidă nu au cum să o facă, pentru că eu sunt nebun cu acte în regulă”, a declarat Serghei la o emisune de televiziune, referindu-se probabil la faptul că atunci când se enervează spune foarte multe lucruri pe care altcineva nu ar avea curajul să le rostească şi are dese accese de furie.

Acesta este conştient de faptul că oricând tumoarea se poate agrava, aşa că de ani buni Serghei îşi trăieşte viaţa la maxim şi nu ratează nici un moment atunci când vine vorba de distracţie.

 

De altfel, chiar săptămâna tracută Serghei a fost la un pas de moarte. După două săptămâni de distracţie şi nopţi pierdute, după cum chiar el a spus la „Acces Direct”, a suferit un puseu de tensiune şi i-a curs foarte mult sânge din nas. „Am avut un puseu mare de tensiune. 21 cu nu ştiu cât. Bănuiesc că am exagerat cu alcoolul, dar am avut şi nişte supărări, mi-a murit un prieten, nu am dormit nopţile… habar nu am ce am făcut. A venit după o noapte cu lupte foarte grele şi când m-am sculat curgea sângele aşa, mult, din mine. Am fost în Germania, la analize. Nu am făcut tensiunea. Un doctor mi-a zis că aş fi hipertensiv şi nu ştiu. Nu am stat în spital, am plecat când aveam tensiunea 17”, a spus Serghei Mizil. Conştient totuşi de gravitatea lucrurilor, dar la fel de glumeţ cum ne-a obişnuit, Serghei a retrăit momentul când s-a umplut de sânge.

 

„Am văzut că îmi curge mult, mult, mult. Mi-am dat seama că e ceva grav. Mi-a plesnit un vas de sânge la nas, ceea ce e foarte bine, că, dacă pornea în altă parte, rămâneam jumate paralizat. Trebuie să îmi pună un aparat să îmi măsoare tensiunea. Medicii m-au sudat la nas, nu mai curge sânge. Două zile mi-a curs sânge. Am avut bulan!”, a povestit Serghei Mizil.

Cine este Serghei Mizil?

 

 

În vârstă de 60 de ani, Serghei Mizil este unul dintre cei trei copii naturali ai lui Paul Niculescu-Mizil, înalt demnitar comunist, ministrul educației și învățământului din Republica Socialistă România între 1972-1976, ministru de finanțe între 1978-1981.

 

„În primii ani ai lui Ceaușescu puteai să faci rost de orice. Am avut Mercedes 220 decapotabil, ca James Bond, un Jaguar, alții aveau BMW sau Jeep. Erau doar în uzul nostru, proprietatea statului. Aveam vilă la Snagov, aveam o Dacie mai specială cu număr mic și nu se luau milițienii de mine. Astea erau avantajele mele, mâncam de la o casă de comenzi mai specială, unde găseai whisky de multe feluri, țigări mai bune. Astea se datorau funcțiilor părinților”, a povestit deseori Serghei Mizil despre viaţa pe care o ducea în perioada comunistă. sursa: libertatea