Simona Sensual s-a facut de ras din nou. Isi minte fanii cu poze furate de pe net!

16

Din motive doar de ea stiute, Simona Sensual si-a mintit prietenii de pe Facebook, si nu pentru prima data. Ore isi doreste blonda sa-l faca gelos pe Nicu Maharu?

Reteta prin care a incercat Simona Sensual sa para o femeie curtata de barbati a dat gres imediat. Mai exact, inca de la primele ore ale diminetii ea si-a postat pe pagina de Facebook o imagine cu un buchet imens de trandafiri, insotita de un comentariu care sugera ca ea a primit acele flori.

„Asa frumos sa incep ziua…. cand primesti flori si nu e ziua ta de nastere e clar ca cineva iti cere iertare:-)”, a scris ea pe internet.

In vreme ce multi s-au grabit sa o felicite, Lucian Becali, nepotul favorit al latifundiarului din Pipera, a sfatuit-o sa nu mai minta fara motiv. „Asa vrajeala cu poze de pe net…!!! MAHARU NU TRIMITE FLORI„, i-a scris el.

(P) S-a lansat Samsung Mobile Store! Descoperă toate ofertele!

Iar la o simpla cautare pe internet, adevarul a iesit la iveala: buchetul respectiv de trandafiri nu ii apartine blondinei.

Maharu a fost primul ei iubit!

Simona a recunoscut ca Nicu a fost primul barbat din viata ei. Blondina a povestit ca si-a pierdut virginitatea la varsta de 18 ani. Maharu a confirmat povestea fostei lui iubite si chiar a detaliat prima noapte de dragoste dintre ei doi. „Ce flori, ce sampanie, ce sens avea sa mai pierdem timpul. Am dus-o acasa la mine si am spart-o. Mi-a placut de ea, s-a descurcat bine. Stia ce sa faca. A doua zi mi-a spus ca ma iubeste si ca va fi mereu a mea„, a spus fostul iubit al blondei in urma cu cateva luni. sursa: cancan.ro