Simona Gherghe, mai indragostita ca niciodata de noul ei prieten

5

L-a asteptat cat l-a asteptat, iar acum, ca l-a gasit, Simonei Gherghe nici ca ii mai vine sa plece de langa Razvan Sandulescu. Inamorata ca in anii de liceu, blonda radiaza de fericire in compania iubitului, iar asta se vede de la distanta.
Ca o adolescenta ce simte, pentru prima data, fiori in stomac! Asa se comporta Simona Gherghe de jumatate de an, de cand s-a indragostit de consilierul Razvan Sandulescu. Iar de atunci este mai fericita ca niciodata, scanteia din ochii sai fiind permanenta, pe chipul vedetei nemaiavand loc nici un fel de expresie ce poate trada tristetea sau ingandurarea.

Si, atunci cand nu munceste, Simona se afla, inevitabil, in compania lui Razvan, chiar daca asta inseamna ca cei doi stau acasa, ies cu prietenii, sau isi petrec timpul in doi, colindand mall-urile.

Tot la mall au fost fotografiati si de paparazzii CANCAN.ro, zilele trecute, Simona si Razvan plimbandu-se de mana, precum elevii de liceu. Si-au luat bilete la film, el a platit, iar ea a bagat tichetele in geanta, s-au mai invartit putin, uitandu-se la vitrine, tot timpul tinandu-se de mana.

Iar la un moment dat, in timp ce coborau pe scarile rulante, Razvan a simtit nevoia sa-i fure un sarut discret iubitei sale, fiind mai mult decat evient faptul ca se iubesc la nebunie si ca adora sa-si petreaca timpul impreuna. sursa: cancan.ro