Sharon Stone va juca rolul principal intr-un serial TV

6

În „Agent X”, Sharon Stone va interpreta rolul Natalie Maccabee, prima femeie vicepreşedinte al SUA. La preluarea mandatului, aceasta îşi va da seama că munca sa presupune protejarea constituţiei SUA în caz de forţă majoră. Ea va fi ajutată de şeful său de cabinet, dar şi de un misterios „Agent X”.

Sharon Stone nu a jucat niciodată un rol de mare întindere într-un serial TV. Ea a mai apărut în filmul produs de HBO „If These Walls Could Talk 2” (2000), în trei episoade ale serialului „The Practice” şi a avut mici apariţii în serialele „Will & Grace”, „Roseanne” şi „Law & Order: SVU”.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul „Total Recall” (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din „Instinct primar”, în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, graţie rolului său de invitat special în serialul „The Practice”, dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din „Casino”, care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.