Shakira tinuta din scurt de Pique. Uite ce i-a interzis iubitul sa faca!

9

„E foarte posesiv. Si de vreme ce nu ma mai lasa sa fac videoclipuri cu barbati, trebuie sa fac cu femei”, incepe marturisirea Shakirei pentru Billboard.

Intr-un interviu acordat celor de la Billboard, Shakira a dezvaluit ca iubitul si tatal copilului ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, are o atitudine foarte posesiva in ceea ce o priveste si ii interzica sa faca anumite lucruri.

De pilda, frumoasa artista de origina columbiana nu mai are voie sa filmeze alaturi de barbati si, mai mult decat atat, ea i-a cerut voie inainte de a face videoclipul sexy pentru piesa „Can’t Remember to Forget You”, in colaborare cu Rihanna.

„E de la sine inteles in relatia noastra ca nu mai am voie sa fac genul de videoclipuri pe care le faceam inainte. E total exclus, ceea ce imi place. Imi place ca isi protejeaza teritoriul si ca ma pretuieste intr-atat de tare incat singura persoana care are permisiunea lui de a ma admira e Rihanna”, a spus Shakira.

Nici nu a fost bine lansat pe piata ca toata lumea a si inceput sa scrie despre cat de provocator si sexy este. Videoclipul melodiei „Can’t Remember to Forget You” a facut furori in randul tuturor fanilor si jurnalistilor, ceea ce nu e deloc de mirare avand in vedere ca cele doua protagoniste sunt considerate unele dintre cele mai sexy femei ale lumii.

Pentru Rihanna, experienta de a filma cu Shakira a fost un cosmar. Artista nu s-a plans de atitudinea columbiencei sau de cerintele ei, asa cum s-ar astepta toti, ci de faptul ca aceasta este atat de sexy, incat s-a simtit complexata in prezenta ei.

„Fara niciun fel de discutie. Cred ca e cea mai sexy femeie in viata”, a spus Riri despre Shakira, marturisind pentru WetPaint cat de nesigura s-a simtit in prezenta ei. „A fost un cosmar, glumesti? M-am chinuit atat de tare sa arat si eu bine. Mi-am arcuit spatele, mi-am supt burta. La un moment dat mi-am dat seama ca mai mult de atat chiar nu mai pot sa fac”, a adaugat Rihanna.

Tu ce parere ai despre videoclip? Dar despre faptul ca Gerard Pique ii interzice Shakirei sa faca anumite lucruri, iar ea ii face pe plac?