Serghei Mizil seamana leit cu mama lui. Uite dovada!

26

Despre Serghei Niculescu Mizil s-a spus ca nu ar fi copilul natural al fostului demnitar comunist Paul Niculescu Mizil si ca ar fi infiat. Legenda a aparut intrucat parintii simpaticului personaj chiar au infiat mai multi copii, insa adevarul despre Serghei este altul.

Fostul deminitar comunist Paul Niculescu-Mizil a fost casatorit cu Lidia. Cei doi au avut sase copii din care trei adoptati. S-a spus si multi sustin inca, faptul ca simpaticul Serghei MIzil ar fi si el unul dintre copiii adoptati.
Realitatea este alta. Imaginile cu mama lui Serghei nu sunt atat de cunoscute publicului. Noi va prezentam doua fotografii, una cu parintii lui Serghei si alta cu Lidia Mizil si fiul ei. Asemanarea dintre cei doi este izbitoare! Serghei seamana leit cu mama lui.
Parintii lui Serghei, Lidia si Paul Niculescu Mizil

Ce il deosebeste de parintii intelectuali e pofta sa nebuna de viata agitata si caterinca. In rest, din educatia primita cand era copil, de Serghei cel mai bine s-a prins arta, el fiind ani buni un pictor destul de bine cotat.
Celebrul violonist Ion Voicu, Lidia Mizil si fiul acesteia Serghei
In anii ’90, cand mama sa a murit, Serghei a fost distrus. Intr-o emisiune televizata el a povestit un episod halucinant din timpul priveghiului celei care i-a dat viata: „Aveam casa langa Sergiu Nicolaescu si trimisese coroana Ion Iliescu pe care nu-l suport! (n.r. Paul Niculescu Mizil a fost arestat in anii ’90 cand Ion Iliescu era presedinte). Am dat foc coroanei si pe urma sicriului, iar pe mama am vrut sa o iau cu Mercedesul si sa o plimb prin oras!

Copiii naturali ai cuplului Paul Niculescu Mizil si Lidia sunt Serghei, Lidia si Donca. Inca trei copii au fost infiati. Pe unul dintre ei, Doru, Paul Niculescu-Mizil l-a infiat inainte de a implini un an, dupa ce a ramas orfan in urma unui accident rutier.