Selena Gomez si Justin Bieber s-au afisat impreuna in public

6

Cand toata lumea se astepta mai putin, Selena Gomez si Justin Bieber s-au afisat impreuna in public si nu au incercat sa nege relatia pe care o au.

Aflata in Texas pentru a sustine un nou concert de senzatie, Selena Gomez a fost surprinsa de paparazzi in compania fostului ei iubit, Justin Bieber, care se pare ca a venit special pentru a se intalni cu ea si a petrece cateva zile impreuna.

Desi nimeni nu se mai astepta ca cei doi sa mai fie vazuti vreodata tinandu-se de mana sau sarutandu-se, se pare ca acestia nu au rezistat prea mult timp unul departe de celalalt.

Potrivit dailymail.co.uk, Justin si Selena au luat masa impreuna la un restaurant mexican din Texas, unde au fost extrem de apropiati.

„Au stat unul langa celalalt, s-au imbratisat si s-au sarutat in fata angajatilor restaurantului. Nu se ascundeau fata de nimeni si aratau ca un cuplu adevarat.”, a declarat patronul localului unde cei doi si-au dat intalnire si au petrecut cateva ore.

Se pare ca ulterior acestui eveniment, cuplul s-a indreptat catre o sala de dans pazita de cativa bodyguarzi, unde au participat timp de doua ore la o sesiune privata de dans alaturi de un coregraf. „Au fost foarte apropiati unul fata de celalat.”, a declarat cel care detine sala de dans.