Selena Gomez a pozat senzual. Iata cum au reactionat fanii!

8

Selena Gomez nu mai este copila inocenta de odinioara. Vezi ce imagine indrazneata a publicat vedeta pe o retea de socializare in urma cu putin timp.

In ultima vreme, imaginea de fata cuminte pe care o afisa Selena Gomez a fost complet indepartata si inlocuita cu imaginea de fata rea, care a renuntat in totalitate la inocenta si delicatetea ce o caracteriza, odata cu intoarcerea in bratele fostului ei iubit, Justin Bieber.

Selena Gomez a renuntat inclusiv la stilul vestimentar echilibrat, cu care nu iesea de prea multe ori in evidenta si a optat pentru tinute deosebite, menite sa starneasca imaginatia oricarui barbat, la fel cum s-a intamplat si in urma cu cateva zile, cand a postat pe o retea de socializare o fotografie cel putin indrazneata.

Imbracata sumar intr-un jumpsuit scurt, transparent in partea superioara, care-i lasa la vedere picioarele tonifiate si posteriorul sexy,  vedeta a fost surprinsa din spate, in timp ce se privea in oglinda.

Imaginea, careia i-a fost atribuit titlul de „Secret project”, a fost publicata chiar de ea pe contul de Instagram si a generat sute de mii de like-uri si nenumarate comentarii din partea fanilor.