Selena Gomez in culmea fericirii dupa impacarea cu Justin Biber. Ce poze sexy a facut!

9

Dupa o impacare la care nimeni nu se astepta cu fostul sau prieten, Selena a revenit la lucru, fiind modelul celei mai noi campanii Addidas.

Imbracata in mai multe tinute sport a caror designer a fost chiar ea, cantareata a filmat reclama pe stazile newyorkeze.

In timpul filmarilor, Selena s-a intalnit cu mai multi fani care au fost norocosi sa fie prin zona, si nu a putut sa ii ignore, fotografiindu-se cu mai multi dintre acestia.

Pentru sedinta foto, Selena Gomez a imbracat mai multe tinute sport, topurile  scurte lasandu-i la vedere abdomenul de fier pe care il lucreaza in fiecare zi, fara exceptie.

Desi si-a petrecut ultimele zile cu iubitul sau, Justin, in Texas, Selena a aparut cu un look fresh la sedinta care a avut loc in celalalt capat al continentului american, in New York.

Cei doi au confirmat faptul ca formeaza din nou un cuplu, Justin publicand un clip cu cei iubita sa, in timp ce dansau impreuna.

Nu este prima data cand Selena este autoarea unei colectii de haine. Aceasta este considerata deja un colaborator al companiei Adid