Sean Penn prins ca a inselat-o pe Charlize Theron. Iata dovada!

13

Sean Penn si Charlize Theron formeaza deja de un an de zile un cuplu solid, insa ultima lui escapada in Paris le-ar putea periclita relatia. Cum a fost surprins actorul.

In acest moment povestea de dragoste dintre Charlize Theron si Sean Penn pare a fi una compromisa, avand in vedere ultima iesire in public a actorului.

Acesta a fost surprins recent de o echipa de paparazzi pe una dintre strazile aglomerate ale Parisului, insa alaturi de el nu era nicidecum iubita lui oficiala.

Sean Penn a fost fotografiat in compania actritei Adele Exarchopoulos, in varsta de 20 de ani, cu care se pare ca are o relatie destul de apropiata de care nu se fereste niciunul dintre ei, din moment ce s-au imbratisat si s-au sarutat pe obraz in public, fara a se asigura inainte ca nu sunt urmariti.Sean Penn Kisses Adele Exarchopoulos Goodbye After Lunch

Cei doi au fost observati de fotografi la iesirea din restaurantul unde au luat pranzul impreuna si din imaginile surprinse de acestia, se pare ca Sean si Adele au discutat ceva destul de serios, din moment ce amandoi pareau ingrijorati si ganditori.

Vezi AICI fotografiile surprinse cu actorul si tanara in varsta de 20 de ani.