Se împaca Andreea Balan si Keo? Uite ce zice focoasa blonda!

14

Pana nu demult, Andreea Balan si Keo au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Dupa opt ani de relatie, familia si fanii asteptau urmatorul pas firesc: nunta. Cei doi au anuntat insa recent ca s-au despartit.

Tuturor le-a venit greu sa creada ca o relatie de 8 ani se poate incheia atat de brusc. Inevitabilul s-a produs totusi, iar Andreea si Keo isi vad separat de vieti, asa cum ei insisi afirma.

Cu toate aceste confirmari, jurnalistii mondeni mai spera inca la o impacare si scriu ca cei doi tin inca legatura, ba chiar ca vor petrece Pastele impreuna. Reporterii Cancan spun ca, desi nu mai formeaza un cuplu, Andreea si Keo inca se iubesc foarte mult, iar impacarea bate la usa.

Potrivit lor, surse apropiate vedetelor au spus ca vor petrece Sarbatorile impreuna, la vila proaspat construita. Andreea insa neaga orice fel de informatie: „Nu, nu petrecem Pastele impreuna. Nu mai aberati! De unde le tot inventati ?! Si nu, nu ne impacam!”, a scris blonda pe pagina ei de Facebook.

Andreea si Keo s-ar fi despartit pentru ca artista isi dorea foarte mult un copil, cat mai repede posibil, insa Keo ar fi vrut sa mai astepte o perioada.