Schimbarile lui Cleo din serialul H2O. Iata cum arata acum!

24

Va mai amintiti de Emma, Cleo si Rikki, trei fete care devin prietene inseparabile dupa ce raman blocate pe insula Mako, unde capata abilitatati de a controla apa, dar si de a se transforma in sirene atunci cand sunt atinse chiar si de cel mai mic strop de apa?

Ei bine, datorita acestui serial care a marcat o generatie, actritele Claire Holt, Phoebe Tonkin si Cariba Heine au devenit vedete peste noapte si, o parte dintre ele, au ajuns chiar sa cucereasca showbiz-ul american.

Asa cum probabil stii deja, cariera lui Claire Holt, cea care juca rolul Emmei Gilbert, a luat avant dupa aparitia in serialele „The Vampire Diaries” si „The Originals”, in rolul Rebekahai. Ea a mai jucat insa si in „Mean Girls 2”, „Pretty Little Liars” sau „Blue Like Jazz”.

De cealalta parte, cea mai iubita dintre sirene, Pheobe Tonkin, a reusit la randul ei sa cucereasca America si si-a facut debutul in CW cu rolul unei vrajitoare rasfatate serialul „The secret circle”. Vazandu-i abilitatile producatorii au propus-o pentru cateva aparitii in „The Vampire Diaries” si apoi au transformat-o intr-o prezenta constanta a serialului „The Originals”.

Acolo, Phoebe joaca rolul lui Haley, o femeie-varcolac care are legaturi apropiate cu primii vampiri ai lumii, si care trece printr-o serie de situatii misterioase, nebanuite si pline de mister in New Orleans.

Ca parte a grupului de actori din „The Originals”, Phoebe participa constant la evenimente mondene alaturi de colegii ei si demonstreaza inca o data ca fata timida cu breton ciudat din „H2O” a ramas doar o amintire. Tonkin s-a transformat intr-o femeie superba si la 25 de ani reuseste sa suceasca mintile tuturor barbatilor.

Se spune chiar despre ea ca ar fi inceput o relatie cu un actor extrem de popular la Hollywood, Paul Wesley (Stefan din „The Vampire Diaries”), imediat dupa ce acesta a pus punct casniciei cu sotia lui.

Cei doi nu au confirmat oficial relatia, insa cert este faptul ca Paul ar avea toate motivele sa se indragosteasca de ea, avand in vedere ca este superba si talentata.