Schimbare majora in cazul regimului de detentie al lui Gigi Becali

  7

  Gigi Becali va lucra in regim deschis. Vezi unde ar putea munci latifundiarul din Pipera!

  Judecatorii au decis ca Gigi Becali poate avea regim deschis in penitenciar. O hotarare care este defintiva. Aceasta masura va schimba cu mult, in bine situatia latifundiarului din Pipera. Acesta se va putea deplasa fara escorta, va putea avea cu el telefonul mobil, avand obligatia ca, in fiecare seara, sa revina in penitenciar.

  Valeriu Argaseala, reprezentantul Stelei a declarat la un Sport.ro ca patronul Stelei a refuzat categoric sa lucreze pentru clubul care-l patroneaza cu toate ca, oficialii Stelei ar fi oferit 50.000 de lei, lunar.  Asa se face ca Becali ar putea ajunge chiar la una dintre comisiile parlamentare sau la clubul Farul ori la Academia nasului sau, Gheorghe Hagi.

  Becali nu se va deplasa cu mijloacele de transport in comun sau cu duba penitenciarului. El ar putea fi luat in fiecare dimineata de la penitenciar de soferul sau, Ionut Lutu, acesta urmand sa-l si aduca inapoi seara.

  In cazul in care va iesi la munca Becali isi va reduce numarul de zile pe care le are de efetuat in penitenciar avand sanse ca Gigi sa fie eliberat doar dupa un an de puscarie. Becali are de ispasit o pedeapsa de 3 ani si 6 luni.