Scene fierbinti cu Andreea Popescu si iubitul ei in Thailanda

9

Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a avut parte de surpriza vietii ei in Thailanda, acolo unde si-a petrecut Craciunul alaturi de iubitul ei, Rares Cojoc.

Tanarul a pus la cale o surpriza fabuloasa pentru Andreea. In complicitate cu personalul hotelului in care au fost cazati, Rares a desenat pe pat doua inimoare din petale de trandafiri, cu mesajul „I Love You”.

Rares i-a scris Andreei c-o iubeste cu petale de trandafir

Surpriza a impresionat-o pana la lacrimi pe Andreea, care a postat pe Facebook fotografia respectiva, cu explicatia ca are cel mai romantic iubit.

Andreea si Rares au petrecut o vacanta de vis in Thailanda, acolo unde sunt peste 30 de grade Celisus. Drumul pana acolo a fost insa unul extrem de lung, peste 15 ore, insa a meritat. Bruneta s-a intors bronzata si bine-dispusa, dupa o saptamana in care si-a expus formele bine conturate la soare.

Andreea si Rares formeaza un cuplu de aproape doi ani si jumatate. Cei doi impartasesc pasiunea pentru miscare, Rares fiind campion national la dans sportiv. Inainte de Rares, Andreea s-a mai iubit cu Mihai Bendeac si Liviu Varciu.