Scene de amor cu Iulia Vantur si Salman Khan intr-un hotel de lux din Sibiu

7

Iulia Vantur, noapte pasionala de amor cu Salman Khan in camera lui de hotel! Uite-o cum trage draperiile imbracata intr-un furou sexy! Ce s-a intamplat intre ei dupa ce s-a stins lumina nici in filmele indiene n-ai vazut.

De cand actorul indian a venit in Romania, blondina a petrecut tot timpul la Sibiu. Cand Salman e la filmari, ea isi face de lucru prin oras, la mall, la cumparaturi sau la plimbare.

Paparazzii WOWbiz.ro au surprins imagini exclusive din camera de hotel a lui Salman Khan. Aseara, Iulia Vantur a ajuns mai devreme in apartamentul iubitului ei. A aprins lumina si s-a facut confortabila. Dupa aproximativ doua ore, a terminat filmarile si Salman Khan si a revenit in camera de hotel.

Ce s-a intamplat intre cei patru pereti nu avem cum sa stim, insa interesant este ca Iulia Vantur a simtit nevoia sa traga draperiile. Imbracata provocator, probabil, vedeta de la PRO TV a vrut mai multa intimitate si a acoperit ferestrele, ca nimeni sa nu vada in interior, nici macar o umbra…

Noaptea pasionala de amor a durat…circa o ora, a dezvaluit paparazzo-ul care a urmarit-o pas cu pas pe Iulia de cand a ajuns la Sibiu. „La 23:30 a tras draperia, iar peste circa o ora s-a stins si lumina”, a spus el. Salman Khan trebuie sa se trezeasca dis-de-dimineata si sa mearga la filmarile care tin de obicei pana seara tarziu.