SCENARIU SOC: Bianca SE VA CASATORI cu Cristea, dar vom asista la un adevarat CIRC odata cu venirea lui Mutu la Petrolul”

4

Un scenariu soc arata ca Bianca Dragusanu se va casatori cu Adrian Cristea, dar odata cu revenirea lui Adrian Mutu la Petrolul, vom asista la un adevarat circ, din cauza unor informatii conform carora Bianca ar fi fost in mai multe vizite la Florenta.

“Va incepe circul dupa 15 ianuarie. Vor fi mai multe subiecte… Vine si Adi Mutu, va juca la Petrolul. Ea a fost vazuta foarte des la Florenta si s-a speculat o relatie cu acesta. Ca era la Adi Mutu sau nu, nu stiu, dar exista martori care au vazut-o. Venind Adi Mutu in tara, e posibil ca el sa o caute atunci sa vezi circ… Ea a negat tot timpul relatia cu Mutu, dar daca e adevarat… Prezenta lui in Romania ii va complica foarte mult situatia Biancai”, a mai declarat Mircea N. Stoian, conform Ziarului Ring.

Bianca si Adrian Mutu au fost surprinsi si in 2010 intr-un hotel din Capitala, insa o eventuala relatie nu a fost niciodata recunoscuta.

Sursa: fanatik.ro