A scapat de acnee dupa mai bine de zece ani de chin

6

A inregistrat un succes enorm cu piesa „Tromp it” in colaborare cu DJ Sava, insa pe plan personal nu o ducea bine.

INAINTERaluk a avut mari probleme cu tenul o perioada lunga de timp. Artista a recunoscut ca a suferit de acnee mai bine de 10 ani si ca, din pacate, niciun doctor nu a putut sa o ajute… pana acum.

Artista a fost prezenta la evenimentul de lansare a celui mai nou album al lui Smiley, „Acasa”, intrucat face parte din echipa HaHaHa Production. Vedeta a aratat mai bine ca niciodata. Raluk are o silueta de invidiat si a scapat de problema care era sa o bage in depresie. Ea nu mai are deloc cosuri, fata ei aratand extrem de bine. Diferenta v-o prezentam in imaginile care demonstreaza clar marea schimbare.

ACUM”Am o problema foarte mare cu tenul cu care ma lupt de 10 ani si inca nu i-am dat de cap inca..Atunci cand ii voi da de cap voi veni fericita in fata voastra. Am invatat sa trec peste asta pentru ca nu e deloc usor, nu ma mai afecteaza atat de tare ca inainte. E frustrant cand vezi ca niciun doctor nu te poate ajuta. Prietenii mei ma plac asa cum sunt. Nu m-am lansat in muzica pentru ca sunt cea mai frumoasa femeie, ci pentru ca imi place sa cant” a povestit Raluk la Acasa TV, la inceputul anului.