Scandalul cu Nelson Mondialul in hotelul in care era cazat Joe Biden, pus la cale de Antena 1!

8

Nelson Mondialul era arestat de catre politisti pentru ca se juca cu o sabie ninja pe holurile uni hotel de lux din Bucuresti, exact acelasi hotel in care era cazat si Joe Biden, vicepresedintele Statelor Unite ale Americii.

Evident ca fortele de ordine n-au asteptat explicatii, avand in vedere ca unul dintre cei mai mari demnitari din lume ar fi putut fi in pericol. A doua zi, Nelson Mondialul era invitat la o emisiune nocturna de la Antena 1 pentru a vorbi despre acest incident.

Coincidentele nu se opresc aici pentru ca jurnalista Sorina Matei a aratat ca toata tarasenia ar fi fost pusa la cale chiar de cei de la Antena 1 pentru a-si mari audientele si pentru a avea povesti spectaculoase de prezentat.

Sursa foto: http://sorinamatei.blogspot.ro

Pe blogul ei, jurnalista a postat o fotografie prin care arata ca Nelson Mondialul a fost cazat la acelasi hotel ca vicele american chiar de cei de la Antena Group. Asa ca, nu se exclude varianta ca tot cei de la trustul Intact sa fi pus la cale si povestea cu sabia ninja a lui Nelson. Interesant este si faptul ca Nelson Mondialul nu este la prima venire in Capitala, dar este pentru prima data cand s-a cazat in acest hotel de lux.