Scandal intre verii Becali! Gigi si Giovani s-au certat in puscarie!

10

In urma cu trei ani, Giovani si Gigi au fumat pipa pacii si au dat uitarii vechile animozitati! Sangele de machedoni isi spusese cuvantul si chiar daca multa vreme, cei doi au fost rivali in afaceri si s-au intrecut in celebritate, ei bine, de atunci au inceput sa se inteleaga foarte bine si sa se sustina reciproc.

Totul era doar aparent, caci Gigi mai avea ceva de impartit cu varul sau! Il invidia si nu suporta atentia care i se acorda! Iar in momentul in care a aflat ca fostul impresar a fost intrat si el la inchisoare, a actionat intr-un fel bizar! Latifundiarul i-a trimis o scrisoare lui Giovani in care ii reprosa ca toate necazurile i se trag de la el, apoi, s-a trezit asa, dintr-o data, sa il atace si public!

Iar Giovani i-a inchis gura

Aflat in puscarie, Giovani nu a putut sa protesteze, mai ales ca oamenii legii nu au decis inca un regim de detentie pentru el! Totusi, nu a stat cu mainile in san si, prin intermediul unor apropiati, i-a trimis niste mesaje dure lui Becali. Surse din preajma lui sustin ca, plin de nervi, fostul impresar, l-a facut cu ou si cu otet pe varul lui rebel si a spus ca doar legaturile de sange ii mai leaga, atat! “Cine se crede asta!, a fost prima lui reactie! Apoi, plin de sictir, i-a transmis, prin rude, ca pentru el Gigi nu mai exista, sa nu ii mai ceara sfatul sau ajutorul vreodata, si in special atunci cand vor fi in libertate! In plus, a vorbit si cu familia si a dat un ordin strict si, totodata, neasteptat. Fetele lui sa se indeparteze de cele ale lui Gigi, in caz contrar, va fi suparare mare!”, au spus persoane din apropierea lui Giovani.