Scandal imens la Antena 1. Dani Otil a sarit la bataie!

18

La inceputul acestei saptamani, Mikey Has a filmat o noua editie pentru iComedy, iar invitatii speciali au fost matinalii Razvan si Dani. Desi totul parea frumos la inceput, iar lumea s-a distrat la glume, ulterior s-a creat tensiune! Vinovatul? Nimeni altul decat Mikey.

Printre glumele lui Mikey Has la adresa lui Dani Otil, multe dintre ele au avut legatura cu Mihaela Radulescu. Initial, prezentatorul tv a crezut ca actorul o sa faca una, doua glume si se va potoli. Insa nu, Mikey a continuat sa faca misto de Otil si de Raduleasca, moment in care Dani i-ar fi spus sa inceteze. Mai mult, si colegul sau de platou, Razvan Simion l-a atentionat pe Mikey sa lase astfel de glume deoparte. In zadar insa!Mikey HasDani Otil si Razvan Simion

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca, la un moment dat, chiar in timpul filmarilor, atmosfera s-a tensionat, iar Dani si Razvan s-au repezit la Mikey, Otil chiar sarind cu pumnul spre el. Apele s-au calmat insa dupa ce au intervenit cativa angajati din echipa. Mai mult, Mikey ar fi facut o gluma si despre mama lui Otil, gluma care l-a scos din sarite si mai tare. Din pacate insa, filmarile nu s-au putut finaliza pentru ca Razvan si Dani si-au luat catrafusele si au plecat chiar la jumatatea emisiunii.