Scandal imens intre manelisti la filmarile de Revelion. Uite ce a facut Jean de la Craiova!

9

Scandal urias la filmarile pentru Revelion ale unei televiziuni nationale. Protagonisti, Jean de la Craiova si Liviu Guta. Au asistat la cearta 30-40 de persoane, artisti, producatori, regizori, cameramani. Ce credeti ca s-a intamplat?

Tensiunile au aparut chiar inainte de filmari. Jean de la Craiova fusese anuntat ca va fi gazda serii si va avea onoarea sa prezinte show-ul de Anul Nou. Cand a ajuns insa la platoul de filmare, ar fi descoperit ca va avea un coprezentator pe Liviu Guta. Fara sa se arate suparat, dar mirat de schimbarile de ultim-moment, Jean de la Craiova a vorbit cu producatorul batandu-i obrazul ca nu asa le-ar fi fost intelegerea. Asa se face ca producatorii au facut schimbari din mers si, in scurt timp, Liviu Guta a fost instiintat ca nu va mai fi “ajutorul” lui Jean, ci va avea si el statut de invitat, asemeni celorlalte vedete. Desi participa gratis la filmari, fara sa fie remunerat pentru prestatia sa si timpul pierdut, Liviu Guta s-a conformat si nici nu a cerut explicatii. Culmea, deranjata s-a aratat o persoana din echipa care, ca sa ii cante in struna lui Jean de la Craiova a inceput sa-l ia in deradere pe Guta spunandu-i ca nu are stofa de coprezentator. Jean de la Craiova prezinta show-ul de Revelion de la Antena Stars Au existat insa si “victime colaterale”. Serghei Mizil, prezent in platou tocmai pentru ca stia ca o sa fie acolo si Liviu Guta, prietenul lui alaturi de care ii place sa fie invitat la tv, a aflat prea tarziu de incident si a fost nevoit sa ramana la filmari pana la final. Si asta, in ciuda atitudinii ostile cu care a fost tratat de „gazda serii”. Contactat telefonic de WOWbiz.ro, Serghei Mizil a refuzat sa dea detalii despre acest scandal, dar a lasat sa se inteleaga ca pe viitor va avea grija ce oferte si invitatii accepta. “A fost o chestie, dar nu vreau sa discut. Nu il cunosc pe Jean si nici nu ma intereseaza personajul. Eu sunt prieten bun cu Liviu. Noi mergem la filmari de placere, moca, nu cerem bani posturilor tv. Nici eu, nici el. Noi radem, ne distram, cu Liviu e caterinca mare. L-am sunat pe Liviu sa vina inapoi si nu a vrut. Eu a trebuit sa raman. Dar de acum, gata! Vreau sa mi se spuna dinainte cu cine filmez. Daca nu-mi convine, plec!”, a spus Serghei Mizil.

Serghei si Liviu Guta sunt prieteni apropiatiAcelasi gust amar il are insa si Liviu Guta, artistul iesind in pierdere din toata aceasta poveste. “S-a comportat foarte urat cu mine o persoana din echipa si am plecat, da! Initial, imi spusesera de 3 ori ca voi fi coprezentator. Apoi s-au sucit. Cu Jean nu am nimic, nu comentez. Eu am venit pentru Serghei la filmari. Noi suntem amici buni si cand ne intalnim facem show nu gluma. E amuzant. Partea proasta este ca stiam ca voi sta acolo multe ore acolo si mi-am anulat un bilet de avion spre Spania. Trebuia sa plec in seara aia. Cand am vazut ce a iesit mi-am cumparat altul pentru a doua zi. Am pierdut 800 de euro din toata povestea asta”, a marturisit Liviu Guta pentru WOWbiz.ro.

Contactat de reporterii WOWbiz.ro, Jean de la Craiova a fost extrem de retinut: „Nu imi amintesc de nicun scandal. E adevarat, am filmat pentru Revelion si am fost prezentator, alaturi de Irina Cordoneanu. Imi amintesc vag ca l-am vazut pe acolo pe Liviu Guta, parca pe la machiaj. Apoi a disparut”.