S-a stabilit cine preia rolul lui Paul Walker în continuarea filmului „Hitman”

56

Actorul Rupert Friend este in negocieri pentru a il interpreta pe Agentul 47 in continuarea filmului „Hitman”, rol care trebuia interpretat de Paul Walker, decedat intr-un accident de automobil in noiembrie 2013, informeaza contactmusic.com.

 

Paul Walker, care si-a pierdut viata intr-un accident de masina pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul condus de prietenul sau Roger Rodas a iesit de pe carosabil si s-a lovit de un stalp si de un copac, urma sa joace rolul Agentului 47, un asasin cu sange-rece, dupa incheierea filmarilor la „Furios si iute 7”.

 

Nu se cunosc inca detalii despre scenariul pentru continuarea filmului „Hitman”, bazat pe jocul video cu acelasi titlu, insa acesta va fi regizat de Aleksander Bach.

 

In primul film „Hitman” (2007), regizat de Xavier Gens, rolul asasinului de elita, cunoscut sub numele de Agentul 47, a fost interpretat de Timothy Olyphant.hitman

 

Rupert Friend, in varsta de 32 de ani, a devenit celebru pentru rolul Mr. Wickham din filmul „Mandrie si prejudecata” din 2005. El a mai jucat rolul locotenentului Kurt Kotler in filmul „Baiatul cu pijamale in dungi/ The Boy in the Striped Pyjamas” (2008) si rolul printului Albert din filmul „Tanara Victoria/ The Young Victoria” (2009).Rupert Friend

 

Paul Walker (1973 – 2013) si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul „Monster in the Closet”.

 

Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” si „Tanar si nelinistit”. Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), „Timeline” (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).

 

Actorul a devenit celebru jucand in franciza „Furios si iute/ The Fast and The Furious”. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours”, in care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat in drama politista „Brick Mansions”, aflat in postproductie si care va fi lansat anul acesta.