S-a dezlegat misterul celor 101 trandafiri primiti de Bianca la Dubai!

6

Toata lumea stie ca Bianca Dragusanu a fost plecata in vacanta in Dubai, la scurt timp dupa ce ar fi avortat copilul lui Slav. La vremea respectiva, s-a crezut ca escapada roscatei a fost doar un mod de a fugi de presa si de comentariile rautacioase care faceau referire la relatia sa cu Victor.

Insa, surpriza, la scurt timp de la revenirea in tara, s-a elucidat misterul “parasirii inexplicabile a domiciliului conjugal”.

Ei bine, faptul ca Bianca ar fi descoperit ca sotul ei isi da mesaje in toiul noptii cu Anda Adam a suparat-o teribil. Nu a acceptat o asemenea umilinta, iar explicatiile lui Victor nu au multumit-o deloc. Asa ca, impreuna cu Ana Radu si alti doi prieteni, a urcat in avionul de Dubai, ca sa se relaxeze si sa isi limpezeasca gandurile.  Acasa insa, Victor nu s-a resemnat cu situatia, dimpotriva, a incercat sa gaseasca toate solutiile posibile pentru a o impaca pe sotia lui. Surse din preajma roscatei sustin ca prezentatorul de la PROTV a gasit un aliat in Ana Radu. El a rugat-o sa ii fie complice la un gest care a emotionat-o pe Bianca pana la lacrimi. Astfel, la sfaturile designerei, Victor a luat legatura cu o florarie de high-class din Emirate, a comandat un buchet de 101 trandafiri si, prin curier, l-a trimis la usa apartamentului in care locuia nevasta lui. Pentru a nu strica surpriza, Ana Radu a dus-o pe actuala doamna Slav toata ziua la cumparaturi, iar seara, cand au ajuns la hotel si Bianca a vazut buchetul si biletelul romantic a fost extrem de impresionata.  Imediat l-a sunat pe Victor si i-a multumit pentru minunatul cadou, iar a doua zi, s-a dus sa ii cumpere ceva ce el isi dorea foarte mult, o pereche de adidasi si doua tricouri de la firme de to