S-a cuplat starleta porno Alina Plugaru cu Sisu? Pozele astea o dau de gol!

8

Fotografiile de tip selfie au fost realizate de cei doi pe stadionul National Arena, la meciul de ieri dintre Steaua si Otelul.

Cei doi sunt suporteri infocati ai baietilor din Ghencea, Alina, cel putin, fiind nelipsita din galeria echipei sale favorite, indiferent de locatia in care se desfasoara partida, in tara sau in strainatate, conform wowbiz.ro.

Si pentru ca fotografiile… destul de obraznice au provocat oaresce rumoare, fosta regina a filmelor pentru adulti a explicat, ine xclusivitate pentru WOWbiz.ro, cadrul in care au fost realizate: „Eu si Sisu suntem prieteni de multa vreme. Ne cunoastem de ani buni si ne leaga multe lucruri comune, cum ar fi faptul ca suntem, amandoi, suporteri infocati ai Stelei. Ne-am jucat, in tribuna, si am facut doua fotografii de tip selfie, ca tot sunt la moda. Atata tot. Nici nu poate fi vorba despre altceva intre noi. Au fost gesturi pe care doi prieteni, asa cum e cazul nostru, si le permit intre ei”.

In felul acesta Alina Plugaru a dorit sa puna capat speculatiior cum ca intre ea si Sisu s-ar putea infiripa ceva, mai ales ca gurile rele nu vedeau imposibila o asemenea relatie, ea fiind o femeie libera, el un barbat proaspat divortat.