Ruby si-a pus pe jar fanii cu o rochie super sexy. I se potriveste?

29

Nu mai este un mister pentru nimeni faptul ca Ruby isi iubeste formele apetisante si profita de orice ocazie pentru a si le pune in evidenta. Una dintre cele mai recente tinute ale sale a facut insa cu adevarat senzatie in randul admiratorilor.

Inca de cand s-a lansat cu piesa „Stinge lumina”, Ruby a fost o prezenta controversata in peisajul muzical romanesc. A pozat fara inhibitii in Playboy si posteaza constant imagini cat de mai provocatoare pe Facebook.

Invidiata de multe dintre domnisoare, dar apreciata de fanii de sex masculin, Ruby a surprins pe retelele de socializare cand a postat o imagine cu ea imbracata intr-o rochie extravaganta: neagra si cu una dintre coapse total la vedere, tinuta semnata Cristina Savulescu a creat adevarate controverse pe internet.

Intrucat pune in evidenta si decolteul amplu al lui Ruby, dar si tatuajul ei supradimensionat, rochia nu a putut fi ignorata de fani. Unii mai carcotasi, altii mai putin critici, toti s-au pus in unanimitate de acord ca tinuta ii subliniaza calitatile cele mai de pret.

Ruby a purtat creatia Cristinei Savulescu la Premiile Radar de Media, unde a si primit trofeul pentru cea mai sexy aparitie scenica.