Ruby cu OB-ul la sutien. A socat asistenta la eveniment monden!

12

Incredibil! La gala Premiilor ZUMA, Ruby a facut cea mai mare gafa din istoria aparitiilor la evenimentele mondene! Cantareata a venit cu un tampon in sutien!!!

Ruby a socat pe toata lumea la premiile muzicale de saptamana trecuta! Bruneta a venit imbracata spectaculos, intr-o salopeta alba, transparenta in partea de sus, care a atras atentia tuturor celor aflati in sala!

Toate bune si frumoase pana in momentul in care Ruby a urcat pe scena dupa o repriza de zbantuiala in public! Tanara a dansat atat de mult, incat a “uitat” probabil ca si-a pus in san un tampon, pentru urgente!

Momentul a fost imortalizat de obiectivul foto, iar cei prezenti in sala au ramas, de-a dreptul siderati! Nu au inteles de ce cantareata si-a pus O.B.-ul in sutien, cand avea o gentuta in mana si, in caz ca, Doamne fereste, ar fi avut nevoie de el, era cel mai nimerit loc sa il tina ascuns! In schimb, Ruby a ales cea mai proasta si, totodata, rusinoasa solutie, facandu-se, pur si simplu, de ras in fata intregii tari.