Romanul Sebastian Stan e cap de afis in cel mai tare film al momentului in America

10

Numele lui Sebastian Stan e cap de afis pe posterul super productiei de la Hollywood, „Capitanul America: Razboinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier”.

Actorul, nascut in Romania este personaj principal si, in timpul filmului, are parte de o secventa in care una dintre cele mai sexy femei din lume il „calareste ca pe un taur mecanic”.

Sebastian Stan, 31 de ani, este un actor american de origine romana. La varsta de 8 ani a parasit Romania impreuna cu mama sa.  S-au mutat la Viena unde cea din urma se angajeaza ca pianist. Dupa patru ani se va muta in Rockland County, New York. In timpul scolii apare in filme precum Harvey, Cyrano de Bergerac, Little Shop of Horrors, Over Here si West Side Story. Este acceptat sa urmeze cursurile Facultații de Arte Mason Gross din cadrul Universitații Rutgers. Scarlett Johansson l-a „calarit” pe actorul de origine romana in ultimul film din seria „Captain America”Studiaza de asemenea un an la Shakespeare’s Globe Theatre in Londra. Este foarte cunoscut datorita rolurilor Jack Benjamin in drama Kings si Carter Baizen in Gossip Girls.
Cariera lui Sebastian a intrat pe o panta ascendenta in momentul cand a aparut in superproductia hollywoodiana Captain America. El a semnat cu studiourile Marvel un contract pentru noua filme! In cel mai recent film al seriei,” Capitanul America: Razboinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier”, Sebastian interpreteaza rolul lui Bucky Barnes, mai exact Razboinicul iernii!
Asa arata personajul interpretat de Sebastian Stan in „Captain America”
El are un rol principal negativa. In aceeasi productie apare, in rolul Vaduvei Negre, Scarlett Johansson, una dintre cele mai sexy femei din lume. Ea a relatat intr-un interviu o scena stanjenitoare din timpul filmarilor alaturi de actorul de origine romana.
Am o secventa jenanta in film. E un moment ingrozitor cu Sebastian Stan! E o scena nebuna in care picioarele mele se infasoara in jurul capului sau. Ore intregi l-am calarit ca pe un taur mecanic„, a declarat actrita Scarlett Johansson.
In Romania, filmul ruleaza deja in cinematografe, productia avand premiera la inceputul acestei luni.