Romanca care a iesit vicecampioana in competitia playmate-urilor mondiale a pozat in Playboy

3

In aprilie, Playboy ti-o aduce pe coperta pe Rellys, romanca pentru care filipinezii vor alerga pana la capatul lumii pentru a o aduce inapoi in locul in care, anul trecut, a iesit vicecampioana in competitia playmate-urilor mondiale.

Rellys pozeaza intr-un cazinou si te asigura ca in orice fel ai pune miza, castigul (privind-o) e garantat. Alaturi de ea, seria de pictoriale e completata de playmate-ul Emilia Petre, una dintre castigatoarele concursului #CyberGirl, dar si de trei fete din strainatate mai fierbinti ca soarele de primavara: poloneza Sandra Ciechomska, greco-scotiana Zoi Gorman si americana Britt Linn.

Fiindca stim cu totii ca Playboy e o revista si de citit, nu doar de privit, in luna aprilie vei invata cum sa devii DJ (in caz ca ti-ai dorit vreodata), vei face cunostinta cu toate tipurile de bauturi distilate produse in Romania, de la tuica la basamac si vei face o incursiune in istoria revistei pentru a reciti interviurile vremurilor de demult cu Beatles, Jane Fonda si Richard Burton.

Rellys, goala

Si pentru ca tot a venit vorba de interviuri, citeste-le si pe cele cu Cooper Hefner, fiul preferat al fondatorului revistei, si Iggy Pop, ”nebunul” epocii punk, care pare sa se fi linistit doar in aparenta. Plus Mihai Georgescu, de la Bere Gratis, care are niste lucruri interesante de spus, la 15 ani de aniversare a trupei.

Ca de fiecare data, la toate acestea se adauga articole cool din auto, hardware, fashion, food & drink, sport si multe altele.

sursa: debarbati.ro