Rocsana Marcu s-a ingrasat periculos de mult! Uite pozele!

6

De cateva luni, Rocsana Marcu, fosta vedeta Playboy este din nou pe val. Ea a pus mana pe un matinal tv, apare pe sticla aproape zilnic si este omniprezenta la mai toate evenimentele mondene.

Ce-i drept, la unele participa in interes de serviciu, la altele de placere, cert este insa faptul ca, in ultima vreme, pe Rocsana Marcu o vezi peste tot. Prezentatoarea obisnuieste sa poarte rochite cu spatele golPentru cei care o cunosc din perioada sa de glorie, cand poza in ipostaze sexy in revistele pentru barbati, socul este destul de mare in momentul revederii. Si asta pentru ca, desi trasaturile fetei i-au ramas la fel, corpul a suferit unele transformari vizibile. Asa arata Rocsana Marcu la prima sa aparitie in PlayboySi asa arata cand a realizat cel de-al doilea pictorial hotDiferentele dintre „atunci” si „acum” sunt colosale, odata cu trecerea timpului si nasterea celor doi copii ai sai, Rocsana luand cativa centimetri in plus in dimensiune. Saptamana trecuta, Marcu a imbracat o alta tinuta nepotrivitaIar zonele corpului care au fost afectate de tesut adipos si de celulita au fost extrem de vizibile: la subrat, in zona taliei, care aproape nu mai exista sau pe la coapse. Celulita si tesutul adipos au invadat tot corpul

Desi pliurile inestetice se formeaza si pe spate, prezentatoarea TV nu se sinchiseste prea tare si isi expune acesta zona la receptii si gale, unde poarta rochite „sexy” sau cu umerii goi.

Sursa foto: www.playboy.ro