Robert Pattinson vazut in compania unei blonde misterioase

10

De cand s-a tot zvonit ca Robert Pattinson si Kristen Stewart nu mai formeaza un cuplu, jurnalistii de peste ocean au stat constant cu ochii pe el si au incercat sa afle daca exista o alta femeie speciala in viata lui.

Recent, ei au reusit sa il surprinda in compania unei blonde misterioase, alaturi de care starul din Twilight a luat cina in Los Angeles.

Potrivit fotografilor care au reusit sa surprinda imaginile cu cei doi, Robert si partenera lui au incercat sa fie discreti in momentul in care au parasit unul dintre cele mai cool localuri din L.A. Cei doi au iesit rapid din Little Door si au urcat intr-o masina care ii astepta in fata, sperand probabil ca nu vor fi vazuti.

Nu exista inca o confirmare a faptului ca blonda ar fi actuala iubita a actorului sau doar o prietena buna, insa cert este ca in afara se speculeaza ca ea ar fi reusit sa il faca pe Robert sa o dea uitarii pe Kristen Stewart.

Robert Pattinson

In timp ce starul care a dat viata personajului Edward Cullen in seria Twilight a fost asociat in nenumarate randuri cu femei celebre de la Hollywood, Stewart nu a fost vazuta in ultima vreme cu niciun barbat si se zvoneste ca ar avea inca sentimente pentru Pattinson.