Rihanna surprinsa in ipostaze fierbinti cu Drake! Oare ce zice Chris Brown?

12

De cand s-a despartit de Chris Brown, viata personala a Rihannei a intrat intr-un con de umbra si singurele care au atras atentia presei au fost gesturile scandaloase sau tinutele artistei. Pana de curand.

Rihanna si Drake au format un cuplu in anul 2010 si se pare ca dupa ce a fost dezamagita de doua ori de Chris Brown, frumoasa originara din Barbados incepe sa-si dea seama ca nu deagaba rapper-ul este ravnit de milioane de femei din intreaga lume si considerat „baiatul bun” al culturii hip-hop.

De cateva luni incoace, tabloidele au inceput sa imprastie zvonurile potrivit carora cei doi ar forma din nou un cuplu, iar aparitia surpriza a Rihannei la concerul lui Drake din Paris intareste aceasta ipoteza.

Riri a pasit pe scena pentru piesa „Take care”, a flirtat din priviri si miscari cu rapper-ul si a starnit ropote de aplauze din partea fanilor surprinsi, care au ascultat pentru prima oara melodia lor preferata cantata live de cei doi artisti.

uriosi in legatura cu relatia celor doua superstaruri, jurnalistii au incercat sa ii contacteze managerii si sa ceara o confirmare sau o infirmare oficiala. Aceasta nu a venit, insa Drake insusi a recunoscut in urma cu ceva timp ca Rihanna l-a ranit cand s-a despartit de el.

Artistul nu ii poarta pica si se pare ca e dispus sa isi inerce din nou norocul. Altfel nu ar mai iesi in oras cu Rihanna si nici nu s-ar mai lasa fotografiat alaturi de aceasta pe strazile din Paris, nu ar mai sustine-o la concerte si nici nu i-ar mai lua apararea de foecare data cand intra in vreun scandal. Nu?

Voi se spuneti? Le sta bine celor doi impreuna? Credeti ac formeaza un cuplu reusit?