Rihanna si Shakira in duet. Uite ce piesa vor lansa!

  5

  Rihanna a urmat exemplul cantaretei Beyonce si a inregistrat un duet cu artista columbiana Shakira, informeaza contactmusic.com.

  Informatia a fost dezvaluita in premiera de rapperul Pitbull, care dorea sa inregistreze cu Rihanna piesa „Timber”. Pitbull spune ca artista nascuta in Barbados era ocupata in acea perioada, aflandu-se in studiouri pentru a inregistra un cantec cu Shakira, si a fost nevoit sa colaboreze in cele din urma cu cantareata americana Ke$ha.

  „Persoana pe care o cautam la inceput pentru acest duet era de fapt Rihanna. Insa Rihanna lucra in acel timp cu Shakira si nu a putut sa inregistreze acel cantec cu mine”, a declarat Pitbull.

  Cantecul inregistrat de Rihanna si Shakira va fi inclus pe urmatorul album de studio al artistei columbiene. Cel mai recent disc lansat de aceasta s-a intitulat „Sale el Sol” si a aparut in anul 2010.

  Beyonce si Shakira au lansat in 2007 piesa „Beautiful Liar” care a avut mare succes la public.

  Rihanna si-a lansat primul album discografic in 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima pozitie a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” si „Disturbia”. Inainte de „Loud”, din 2010, cantareata a lansat albumul „Rated R”, in noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt „Talk That Talk” (2011) si „Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vandut in peste 100 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cantareata a fost recompensata cu sase premii Grammy.

  De-a lungul carierei sale, Shakira a primit numeroase premii, printre care 2 Grammy, 8 Latin Grammy si a fost nominalizata la premiile Globul de Aur. Albumele Shakirei s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial.